Me, Myself & I

Hejhej

Asså, jag måste bli bättre på att blogga. Jag bloggade senast i söndags på morgonen å ahh. Idag ska jag klippa mig så det blir ett liten sånt inlägg ikväll. Hoppas bara inte jag ska klippa mig klockan 4, för då hinner inte jag å Maja baka till gottebordet i skolan. Det blir cupcakes!!! :D

/filippa

09.24

Godmorgon!
 
Vad tycker ni om den nya designen?? Jag tyckte den var perfekt, liksom inte tomtar å så utan den mysiga vintern. Idag ska jag kanske åka till min kusin Molly som ligger på sjukhus, hon är 1 år och lite till. Sen så ska jag vara med Maja en stund om båda hinner för hon ska köpa julklappar idag. Nu myser jag i sängen med one piece :D MYYSPYYS!! :)
 
Min jullista till bloggen!:
  • Design
  • Ta bilder ute och lägga upp
  • ??

Vad vill ni att jag ska göra mer?

/filippa

 

 
 

Me & I

Hejhejsan

Jag har inte hunnit blogga på ett tag, för att jag har varit med vänner å familj. Idag tillbringar jag kvällen med mammi (lillebrorsan har kompis som sover över).

Idag hade jag teori å sen var jag på Almö Livs med småttingarna Basil å Snövit. Det var mycke barn som red och vi samlade in massvis med pengar.

Just nu sitter jag inlåst på toan med min IPad. Vill ni veta varför? Max å Rasmus jagade miig när jag skulle ta IPaden så jag låste in mig.

Jag tänkte skapa lite julstämning denna veckan (nästa vecka blir det då) kanske ny header å lite sååånt. För då är det ju jullovsveckan typ, alla får jullov å så.

"Follow me on instagram and I maybe follow you back". @fifflan00
Kanske lite sent att skaffa det nuu men jag har avinstallerat det en gång och då har jag inte installerat det igen så ah.
/filippa

Snabbnattii!!

HAJJ!! :)

Säger godnatt lite snabbt, är jätte trött idag.. Så sova sova sova nuu..
NaTtIi!! (Nattii)

/filippa

No more ideas..

Halloj!!

Jag har absolut no ideas in my head!! Please, help mee!! Mycket engelska eller..? Men så går det när jag är på ingaideerhumör!! :( Har varit en random tisdag idag, NÄ igentligen inte. Men den var roligare än vanligare tisdagar. Dom brukar vara •TRÅKIGA•

Nu pratar vi om någonting annat. Men vad?? Ja vad?? Har ingen aning!! :/

/filippa

?????

Hejhejsan

Ehm, jag har ingenting i mitt huvud, hjälp MIIG!! Kommentera lite id'eer, tack!! :)

Min outfit är bara Gina idag. Orkar inget idag. Men hejdåååååå!!

/filippa

Yesterdaay!! :)

Hejhej :)

Jag tänkte berätta om igår, eftersom det inte blev nått inlägg igår. Det började med att jag vaknade klockan 8, jag skulle ha stalljour. När jag kom dit var det bara att börja mocka småttingarnas boxar. Det blev nåra av storingarna också, å det var som värst. Sen var det sopdags och sen skulle jag rida min lilla älskling Troja. Det gick sådär eftersom det var hoppning, hon bockade och buusade. Men hon är ju liten och måste få busa eller?? Fast var bestämd och fick stopp på det.

Efter hoppningen hade jag ingetattgöra så jag sopade. När nybörjargruppen nästan skulle börja kom en tjej som ville ha hjälp. Pepsikillen var det!! :) Fuskis tyckte jg, men inte hon. Jag gick brevid henne när hon skulle rida för Pepsi var heelt gaaalen i boxen. När det var slut gjorde jag ingenting tror jag. Väntade på att US-mötet skulle börja klockan 13.00. Efter det gick vi till småttingarnas hage som vi hade lett ut dom i när vi intr hade något att göra. Jag gick till Olle såklart. Han är osså en ponny men jag kallar honom inte småtting :)
Picture:


Olle


Allihopa åt sidan.

Olle igen. :)<3

/filippa :)

Kalas, typ :)

Hejhej

Snart ska jg åka på ett LITET kalas (är inte så länge). Sen när jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske vara med Maja om hon inte är med nån annan. Blir nog en chilldag annars om man säger så.

Jag ska nog ringa Maja efter jag har gjort klart mitt pepparkakshus eller nu och kolla. Får se :)

/filippa


Modig med kusinerna :)

Hejhejsan :)

Nu ser jag på "Modig" med kusinerna WIIEE. Efter det ska vi se på xfactor även om det redan har börjat. Jaoo Broo, detta är en mysii kväll och imorn har jag stalljour i stallet. Lite update idag och imorn. Lavio <3

/filippa

Målade naglarna igår

Hejhejsan :)

Det var inte min bästa målning men..

Godmorgon

Hejhej

Morgonen började bra och jag hoppas att den fortsätter så :)

Outfit:
Tröja by Gina
Brallor by Gina

Hejhej :)

Hejhej :)

Asså, jag får verkligen bli bättre på rubriken. Maja sa att jag inte skriver så bra rubriker och inte det andra heller men aja. Jag mår bra ändå. Nu skiter jag i Maja, för att nu ska jag berätta om min dag :)

Det började med att jag vaknade, jag fixade mig och gick till skolan med Maja som vanligt. Skolan var som vanligt och rasterna med, vi tjejer i 5:an krossar 5-10 cm tjock is. Efter skolan gick jag till Maja, vi tog på oss varma och vattentäta kläder (termobyxer) och gick ut. Jag kände verkligen att barndomen kom tillbaka för att jag har aldrig tagit på mig termobrallorna för att gå ut att leka.

Vi började med att slänga oss i snön och göra snöänglar :) Sen så gjorde vi såklart en snögubbe som såklart inte blev någon. Det var inte bra kramsnö :( Efter det, gick vi till Majas backe och letade efter isen som alltid har funnits där annars :) Det var suuuperkuul :D Sen gungade vi på varsin gunga och hoppade av den i farten eller hur man nu säger. När vi kom in drack vi varm choklad :D
Tack för dagen Maja :)<3

/filippa

Maja å jah (:

Heii (:

Jag och Maja har varsin iPad i knät och speeeeelar :) Vad säger ni om det?? Hehe, ehm hehe?? Aja, jag känner mig inte så social men det gör nog Maja för hon säger typ "eller jag är inte klar med dom där görsakerna" å lite sånt.

Snöigt ute, om man säger sååå. Allt är vitt och iiiskallt :/ Seriöst så är det vitt överallt :) Förutom inne då, men skit i det.

Imorgon ska klassen och alla ANDRA klasser åka till @ sundahallen (stav) jippieintekajej. Jag har bestämt mig för att ha flätor :)

Heii, nattii o_O

Heii :)

Sjuk fortfarande.. Hosta, kanske lite feber, men ska stanna hemma imon eftersom min hosta 110% hostig eller hur man nu säger det. Min update har varit dålig, jag veet.. Jag ska bättra mig nu, eftersom jag bara har hosta nu :/

Idag var det ju julfest i stallet.. Å igår skulle jag sovit över i stallet men det blev inget, eftersom jag hade 40° feber. Herregud vad mycket "eftersom" jag säger nu då. Jaja, skit i det nu dåå jag orkar fakriskt inte skriva om allt.
NATTII!!

/filippa

Förlååt :I

Hejhejsan <3

Nu har jag blivit sjuk igen.. :( Igentligen skulle jag sovit över i stallet, men jag hade 40° feber igår så det blev inget... Det kommer inte bli så mycket update idag sååå. o_O

/filippa

RSS 2.0